Första advent, söndagen den 27 november, släpps biljetterna till Jag är 2023 – en påskmusikal om Jesu liv som sätts upp i Immanuelskyrkan i Jönköping

Biljetter säljs på nortic.se och på Nya Musik i Jönköping

Köp biljett på nortic.se

Biljettpriserna är 190 kr för vuxen och 100 kr för barn under 12 år.

”JAG ÄR visar berättelse om Jesus från Nasaret. Alla har sin egen bild av denna märkliga man som kristendomen kallar Gud. Förhoppningsvis väcker dramat nya tankar och idéer hos dem som kommer och tittar. Mest av allt önskar vi att få visa på budskapet som är meningsfullt och aktuellt även idag.”

Uppsättningen i Immanuelskyrkan 2023 är den fjärde – nu med ännu större ensamble, uppdaterade kostymer och anpassad scen. Manus är skrivet av Henrik Ydreborg och Gisela Sabel. Musiken, som har tongångar från flera musikstilar såsom klassisk, blues, världsmusik, jazz, folkmusik och rock, är komponerad av Maria Ydreborg.

Mer om Musikalen Jag är