Immanuelskyrkan logotyp

Immanuel – vår tidning

immanuel_nr5-2021 osmalgsbild

Immanuel – vår tidning

Immanuel är ett magasin om ”Livet, tron och samhället” som Immanuelskyrkan ger ut en gång per år. Utöver magasinet görs ett samlat gudstjänstkalendarie. I både magasinet och gudstjänstkalendariet finns möjlighet för företag att annonsera och stödja Immanuelskyrkans verksamhet.

Här kan du ladda ner de senaste numren av vår tidning Immanuel som Pdf-filer. Tidningarna finns även att hämta i kyrkan om du vill ha tryckta exemplar. Vill du ha en tidning hemskickad med posten kan du kontakta expeditionen.

Det senaste numret av magasin Immanuel #5 har temat Svaghetens styrka med olika artiklar, texter och krönikor som belyser det på olika sätt.

Immanuel #5 (utgiven 2021)
Immanuel #3 (utgiven 2019)
Immanuel #2 (utgiven 2018)

Redaktion

Informationsutskottet är tillsammans med kyrkans anställda redaktion för magasinet och programbladet. Även andra skribenter skriver i magasinet. Kontakta någon av pastorerna om du har frågor, material eller idéer till tidningen eller programbladet.

Annonser: Börje Dahlberg, tel: 0708-71 06 43
Prenumerationsavgift 120:-

Läs även Sändaren. Tidningen ser sig som organ för Equmeniakyrkan och står därtill samfundens gemensamma ungdomsrörelse, Equmenia, nära.