Julmarknaden är nu stängd.

STORT TACK alla ni som varit med och stöttat Equmenias arbete genom att delta.

Dragningar har nu skett på alla utlottningar och vinnarna har eller kommer att bli kontaktade inom kort.

Allt som kommer in till Equmenias Swishnummer märkt Julmarknad eller något av utlottningarna nedan efter kl 12.00 lördag den 19/12 ses som en gåva, eftersom dragningarna nu är gjorda. Du är förstås välkommen att stödja Equmenia när du vill under året.

Normalt sett skulle det ha sprudlat av aktiviteter i vår kyrka lördagen innan första advent och Equmenias julmarknad skulle varit i full gång. I år lever vi i tider där vi inte kan samlas som vi brukar och därför blir Equmenias julmarknad också annorlunda.

Julmarknaden är viktig för att Equmenia ska kunna bedriva sin verksamhet och därför är din gåva extra värdefull i dessa tider. Som tack för att du är med och ger ett ekonomiskt bidrag är du med och deltar i utlottningar av skänkta varor enligt nedan.

Hur fungerar det?

Det finns ett antal utlottningar där du kan delta och dessa beskrivs längre ner. När du skickar in din gåva anger du i vilka utlottningar du vill vara med. Priset per vinstchans ser du under de olika rubrikerna. När julmarknaden stänger är du med i dragningen i de utlottningar där du skrivit att du vill vara med.

Du betalar genom att  swisha till Equmenias Swishnummer 123 182 42 67. Det är viktigt att du i meddelanderutan skriver namnet på respektive utlottning och ditt namn. Vill du ha flera vinstchanser i samma kategori kan du t.ex. skriva ”3 st Choklad – Anna Andersson”, så kommer du att få tre chanser på samma Swish:ning.
Om inte utlottningens namn står i meddelandet blir det bara en gåva till Equmenia och ingen vinstchans.

Julmarknaden är öppen fram till lördagen den 19 december kl 12.00. Efter detta kommer vinnarna att dras och sedan presenteras på denna sida senast under söndagen den 20:e. I kategorierna Verktyg, Kaffe, Konst och Hantverk erbjuds den som vinner första pris att välja sin vinst först, sedan går turen till den som vinner andra pris, tredje pris och så vidare.

Vi kommer överens om hur vinsterna lämnas ut för att göra det på ett smittsäkert sätt. Vi kan ombesörja leverans hem till er om ni bor i Jönköping/Huskvarna.

Återigen…
Julmarknaden är vårt barn- och ungdomsarbetes största tillfälle att få in pengar att bedriva det fantastiska arbete som görs, så vi är väldigt glada och tacksamma  om du vill vara med och bidra.
TACK på förhand.

Choklad

Här kan du vara med i utlottning av god choklad att förgylla julen med.

• Anthon Berg Superior Collection 1000 gram
  • 2 st Anthon Berg Signature  460 gram
  • Anthon Berg Guld 400 gram
  • Lindt Creation Dessert 400g
  • 2 st Merci Finest Selection 400 gram

Kaffe

Här kan du vinna saker som hjälper dig att njuta av kaffestunderna i jul. Vi är många som tillbringar mycket tid hemma just nu så då är det bra att få gott kaffe att dricka.

• Nespresso VertuoPlus D kapselmaskin ENV150B
  • Stelton Termoskanna Vit
  • Melitta Easy Top Kaffebryggare med termoskanna
  • Senso Kitchen Kaffepress 1000ml
  • 2 st uppsättningar Arvid Nordkvist bryggkaffe och mörk choklad

I denna utlottning får vinnarna välja vinst i den ordning de blir dragna.

Verktyg

På våra julmarknader brukar det alltid gå att vinna verktyg för att få utlopp för sina händiga sidor. Det kan du även i år.

• Ryobi RRS 1200-K Tigersåg
  • Bacho Hylsnyckelsats S330 34 delar
  • Toolmate DT921485 slipmaskin
  • Anslut Kabelvinda 25 m IP44
  • Makita DF001DW Skruvdragare
  • 2 st Bacho PrizeCut Fogsvans

I denna utlottning får vinnarna välja verktyg i den ordning de blir dragna.

Konst

I församlingen har vi flera mycket duktiga konstnärer. Några av dem har skänkt ett par av sina alster för att stötta Equmenia. Någon av dessa tavlor kan pryda din vägg!

Vinster:

Texterna nedan hänger ihop med bilderna ovan i den ordning de visas.

• Magnus Apelqvist
    • Den första, med ett ljussken i mitten, är en liten tavla i A5-format som kallas ”Skymningsljus”. Den levereras i ram.
    • Den andra är i A4-format. Levereras i ram och Magnus kallar den ”Vinterdröm”.
  • Maria Ericsson
    • Marias första heter ”Öppna landskap” och är 32×42
    • Marias andra heter ”Morgondis” och är 26×26
  • Henrik Ydreborg
    • ”Hjärta av alla färger”, 20×60
    • ”En speglande ängel”, 16,5×24
    • 2 stycken fototavlor
      • ”Humla i solsken”, 60×40
      • ”Orkidéljus”, 60×40

I denna utlottning får vinnarna välja tavla i den ordning de blir dragna.

Julstämning

När julen står för dörren vill man förgylla sin tillvaro. Kanske med en tomte på trappen, eller varför inte med något gott i magen?

• 3 stycken Tomtar av granris tillverkade av AnnChristin Högberg
  • 3 stycken Julkorgar med godsaker

Hantverk

Vi har även duktiga hantverkare i vår församling. Många olika saker skapas av deras händer. Fantastiskt fina, och dessa kan bli dina.

• En ängel signerad Maria Ericsson. Höjd 50 cm
  • 3 par stickade vantar. Ninni Gotting har gjort dessa
  • Ljusstake i keramik, drejad av Camilla Carlsson
  • Trasmatta i måtten 0,70×2,25. Tillverkad av Eva Petersson

I denna utlottning får vinnarna välja vinst i den ordning de blir dragna.

Ostkaka

I Vrigstad görs goda ostkakor som sitter fint i juletid. Här kan du vara med i utlottning av dessa.

• 15 stycken 750 gram Vrigstad Ostkakor, med sylt och grädde

Gåva till Equmenia

Vill du inte vara med i någon utlottning ovan men ändå vill skänka en gåva för att stötta allt det barn- och ungdomsarbete som Equmenia i Immanuelskyrkan bedriver går det också bra.

Swish: Swisha den summa du vill skänka till 123 182 42 67och skriv texten Julmarknad i meddelandefältet.

För frågor skriv en rad till equmenia@immanuelskyrkan.com.

TACK för din gåva!