Immanuelskyrkan deltar i Equmeniakyrkans temaår om Apostlagärningarna 2019-2020.

I Nya testamentets Apostlagärningarna möter vi en kyrka som korsar gränser. Nationella, kulturella, andliga, sociala och inte minst personliga gränser. I Apostlagärningarna 1:8 får lärjungarna uppdraget att vittna om Jesus till jordens yttersta gräns. Det uppdraget kommer med ett löfte. ”Ni ska få kraft när den heliga anden kommer över er” står det i början av samma vers. Vi kommer att gå igenom apostlagärningarna under hösten och våren på våra samlingar Bibel & bröd (torsdagkvällar).

En enklare andaktsbok som är kopplad till detta finns i Immanuelskyrkan (20 kr, om du vill). Vi hoppas att din läsning av Apostlagärningarna ska få bli ett sätt att möta Gud. Att det får ge dig kraft, inspiration och mod att våga utmana de gränser du möter.

Läs gärna mer på equmeniakyrkans hemsida