Jönköping Soul Children är en kör för alla tweens – dig som går i åk 5-9. Vi framträder på gudstjänster, åker på festivaler och gatherings. Under hösten 2019 åker vi bl.a. på en stor nationell Soul Children Festival i Örebro 25-27 okt.

Övning: Torsdagar kl. 16.30-17.30 i Immanuelskyrkan, fruktfika från 16.20.
Terminsstart 29 augusti 2019.

Varmt välkommen!

Om du har frågor eller är intresserad av att vara med, hör gärna av dig till ledarna:
Pernilla Stålbark – p.stalbark@telia.com, 070-2661934
Maria Ydreborg – maria@immanuelskyrkan.com, 070-5573422

Soul Childrens tre ben:
Det musikaliska – Soul Children eftersträvar hög musikalisk kvalitet i alla led, med en repertoar som passar både tjejer och killar. Gospel, pop, soul, R&B och funk…med mera!

Det sociala – Soul Children vill vara en plats där alla blir sedda. En miljö som präglas av öppenhet, där alla känner sig trygga och får uppleva äkta livsglädje.

Det andliga – Genom kören vill vi även erbjuda en miljö där vi kan tala om tro, tvivel och andra saker som livet innehåller och som väcks till liv i åldern tweens.

Aktuellt program