(bild från uppsättningen av Jag Är 2016)

Nu är arbetet i full gång med musikalen ”JAG ÄR”.  Manus är skrivet av Henrik Ydreborg och Gisela Sabel. Musiken är komponerad av Maria Ydreborg. I JAG ÄR medverkar personer i åldrar mellan 8-82 år. Glada amatörer och professionella i en härlig blandning!

JAG ÄR visar berättelse om Jesus från Nasaret. Alla har sin egen bild av denna märkliga man som kristendomen kallar Gud. Förhoppningsvis väcker dramat nya tankar och idéer hos dem som kommer och tittar. Mest av allt önskar vi att få visa på budskapet som är meningsfullt och aktuellt även idag.

2023 sätts musikalen upp för fjärde gången (tidigare: 2005 och 2006 i Högdalskyrkan, Stockholm, 2016 i Sofiakyrkan, Jönköping). Det är en större ensemble än tidigare, kostymen uppdaterad och scenen förändrad till Immanuelskyrkans förhållanden.

Musiken har tongångar från flera musikstilar såsom klassisk, blues, världsmusik, jazz, folkmusik och rock. Musiken integreras musikdramatiskt i skådespelet, och ger en betydande atmosfär åt – och förståelse för – passionshistorien.

Vill du vara med? Vecka 8 2023 börjar kören öva. Kontakta Maria Ydreborg för information/anmälan: maria@immanuelskyrkan.com

Det kan också finnas möjlighet att vara med att agera bland ”folket”, kontakta Henrik Ydreborg för information: henrik.ydreborg@me.com
Mer om föreställningar och biljetter våren 2023