21-22 oktober PÅ Södra Vätterbygdens Folkhögskola. Pris från 695:-

– Stefan Edman, Annelie Anderberg, Karin Staberg –

Rapporter om vår jord är allt mer alarmerande. Vad kan du och jag göra? Hur kan man tänka? Som enskild individ är vi sårbara, tillsammans är vi starka. Du som deltar i denna konferens får verktyg och en möjlighet att möta andras erfarenhet och dela din egen.

Konferens innehåller fyra 40 minuters föreläsningar, därefter samtal i smågrupper och en frågestund till föreläsaren. Vetenskap, teologi och praktik vävs samman. Vi äter god mat och lägger stor vikt vid samtalen runt borden. Vi samarbetar med organisationerna God Jord, Grön Kyrka och Erikshjälpen, som alla arbetar med hållbarhet. De finns på plats och Erikshjälpen ordnar dessutom med en Pop-Up butik på plats för oss.

Vi tror att du får med dig nya erfarenheter, god vänskap och utmanande tankar om hur vi kan vara med och påverka våra liv och vår miljö.

Mer info och anmälan www.svf.fhsk.se/utbildning/samtidsdialogen

Arr: Immanuelskyrkan, Svf, Bilda.