På annandag påsk anordnar vi i Immanuelskyrkan ”Det stora påskrejset”. Vi träffas då med hjälp av plattformen Zoom och presenterar uppdrag till en poängjakt. Deltagarna tävlar familjevis eller bildar lag med vänner (max 5 i varje lag). Medlemmarna i lagen behöver inte befinna sig på samma plats utan kan tävla gemensamt ändå. Lagen har en timme på sig att samla så många poäng som möjligt och uppdragen redovisas med hjälp av filmer och foton som skickas till lekledarna. Uppdragen har väldigt varierande innehåll och man kan lätt välja de som passar det egna laget bäst. Vi har sedan en återsamling på Zoom med utdelning av finfina priser och en andakt.

Detta är ett koncept som fungerar alldeles utmärkt över nätet, det passar alla åldrar och brukar skapa stort engagemang! Tipsa era vänner och anmäl ert lag senast den 3 april till sara@immanuelskyrkan.com eller lena@immanuelskyrkan.com.

Hör av er om ni har frågor – kring upplägg, teknik eller något annat. Varmt välkomna! / Påskrejskommittén