Kategori: Okategoriserade

Sommarfotoställning

Foto över klipplandskap

Under sommaren hänger en ny fotoutställning av Berthil Johansson, Hovslätt. Temat är natur.

Välkommen in till Allrummet i Immanuelskyrkan.

Är du vår nya pastor och församlingsföreståndare?

Välkommen in i ett dynamiskt arbetslag i en växande stad till en församling med visioner.

Vi söker pastor och församlingsföreståndare, som tillsammans med vår diakon, pastor, församlingsmusiker och alla som är en del av vår gemenskap, vill forma en kyrka för hela livet där mötet med Jesus förvandlar mig, dig och världen – mitt i hjärtat av Jönköping!

Vi är en inkluderande kyrka med stort samhällsengagemang. Våra prioriterade områden är andlig fördjupning, musik, diakoni, barn och unga samt mission. Vill du inspirera och utmana oss att utvecklas både som människor och församling, med omsorg om andra och varandra?

Då kanske vi är din nya kyrka!

Fortsätt läsa

Välkommen Josh!

Idag beslutade ett enhälligt församlingsmöte att kalla Josh Hiben till pastor med inriktning barn, unga och familj.
Josh kommer från Chicago och kommer att börja sin anställning den 1 augusti.

Oblater från kvinnor i Indien

Varje gång vi firar nattvard i våra gudstjänster hjälper vi kvinnor i Indien bort från prostitution och förnedring.

se filmen om deras oblattillverkning: