Kategori: Okategoriserade

Frukost för alla 23 mars – kvinna i Afghanistan

Affisch kvinnofrukost.

Samhällsdialog 25 mars, Båt 370 – döden på Medelhavet

Annah Björk är kulturjournalist (utbildad vid Södra Vätterbygdens Folkhögskola) och författare.

Annah Björk besökte ön Lesbos i Grekland för att studera och hjälpa till med flyktingmottagandet. Resan blev början på ett större engagemang än hon någonsin kunnat förutspå. Hon blev spelare i en härva av mord, maktlöshet och brott mot mänskliga rättigheter. Så kom boken ”Båt 370 – döden på Medelhavet” till. Fortsätt läsa

Programblad mars-juni

Programbladet för mars till juni finns nu att hämta i Immanuelskyrkan. Medlemmar får hämta sina adresserade blad i kyrkan. De som inte hämtas inom några veckor postas ut. Du kan också ladda ner programbladet som PDF och skriva ut: Immanuelskyrkan programblad mars – maj 2019.

Välkommen till ”Bibel och bröd” i vår!

Fotoutställning 2019 – Jönköping förr och nu

Vi kommer även under 2019 att smycka lokalerna Alfa & Beta med en fotoutställning om Jönköping som Bankeryds fotoklubb ställer ut.

Välkommen en trappa upp i Immanuelskyrkan och titta på utställningen.