Kategori: Okategoriserade

Konsert Lördag 24 november kl. 18.00

Eva Kunda Neidek, sång
Peter Bohlin, gitarr

En bön som vandrat i tvåtusen år, genom hjärtan och munnar. Från prästers mässande från altare av guld, till mumlande pilgrimers viskande vandringar genom livet. ”Fader vår, du som är…” Många av oss fick lära oss den utantill redan som små – kanske av någon söndagsskolefröken som berättade att det var Jesus själv som lärde sina lärjungar den. Lärde du dig den som liten? Minns du den än? Har den betytt något för dig?

Eva Kunda Neidek, sångerska, artist och musikskapare från Malmö, har skrivit musik till ”Herrens bön” på 15 olika språk under 3 år. Alla 15 sångerna finns med på hennes nyligen släppta album ”OUR FATHER” (2017). Tillsammans med gitarristen Peter Bohlin bjuder de på en klingande resa genom den tvåtusenåriga bönen. Följ med!

Inträde: 120:- / 80:- stud.

Ungdomsschema i Sept-Okt.

UngdomsSchema (Sept.-Okt. 2018)

^^Ladda ner ungdomsschema här^^

Är du vår nya pastor och församlingsföreståndare?

Välkommen in i ett dynamiskt arbetslag i en växande stad till en församling med visioner.

Vi söker pastor och församlingsföreståndare, som tillsammans med vår diakon, pastor, församlingsmusiker och alla som är en del av vår gemenskap, vill forma en kyrka för hela livet där mötet med Jesus förvandlar mig, dig och världen – mitt i hjärtat av Jönköping!

Vi är en inkluderande kyrka med stort samhällsengagemang. Våra prioriterade områden är andlig fördjupning, musik, diakoni, barn och unga samt mission. Vill du inspirera och utmana oss att utvecklas både som människor och församling, med omsorg om andra och varandra?

Då kanske vi är din nya kyrka!

Fortsätt läsa