Längtar du att få sjunga i kör, men kanske har svårt att få till att öva varje vecka? Då är projektkör något för dig!

Målet är att få till ett spännande körprojekt/termin. Under våren 2017 framfördes ”Sånger från Gläntan” av Projektkören tillsammans med sångerskan och artisten Irma Schultz. Tidigare projekt har bl.a. varit ”In your eyes” – en musikmässa med sånger av Peter Gabriel, musikalen JAG ÄR som framfördes i ett ekumeniskt samarbete i Sofiakyrkan påsken 2016, och PEACE – en fredskonsert tillsammans med Daniel ”The Moniker” Karlsson och hans band hösten 2015.

Kommande projekt under hösten 2017 är ”I have a dream”. ”I have a dream” är en musikdramatisk föreställning där körsång varvas med dramatiska inslag av några aktörer, med utgångspunkt i Martin Luther Kings berömda tal. Föreställningen kommer framföras Torsdagen den 9 November under MR-dagarna (Mänskliga Rättighetsdagarna) som i år hålls i Jönköping, samt i mitten av januari 2018 i samband med Martin Luther King-dagen. Repertoaren består av utvalda sånger ur populärmusikaliska genrer – pop, visa, gospel mm…

Övningar sker varannan Torsdag kl. 18.30-20.00 med start 7 september

För vem? Öppet för alla som vill! Viss körvana är en fördel, men inget krav.

Deltagaravgift: 100:- (betalas i samband med körstart)

Obs! Anmälan krävs! Hör av dig till församlingsmusiker Maria Ydreborg för mer info och anmälan senast 1 september 2017.

E-post: maria@immanuelskyrkan.com, Tfn: 070-5573422