Längtar du att få sjunga i kör, men kanske har svårt att få till att öva varje vecka? Då är projektkör något för dig!

Vad är en ängel? Vem är en ängel? Finns det någon som bär mig när jag faller? När änglarna inte har vingar belyser temat kring att vara buren och vad det innebär att vara människa och medmänniska. Att vara Guds händer på jorden, men också att man kan vara den som faller och att det då finns någon som bär. Detta något vi kallar Gud.

Välkommen till körprojektet ”När änglarna inte har vingar” hösten 2019!
En musikdramatisk föreställning med projektkör, skådespelarensemblen Jönköpings Dramatiska, kompband, solister, samt ljuskonstnärerna Ignited.

Övningar: varannan torsdag kl. 18.30-20, föreställningar 16 och 17 november. Start 12 september!
För vem?: Alla som vill sjunga är välkomna (minimiålder 16 år)
Deltagaravgift: 150:- (betalas vid första körtillfället via swish eller kontant)
Anmälan krävs till körprojekten!: Anmälan senast 5 sep till maria@immanuelskyrkan.com

Hör av dig till körledare/församlingsmusiker Maria Ydreborg för mer info
E-post: maria@immanuelskyrkan.com, Tfn: 070-5573422

Tidigare körprojekt:
2019 vt COLORS – en mässa med sånger av Laleh
2018 ht Sacred Concert av Duke Ellington
2018 vt/2017 ht Musikdramatiska föreställningen I have a dream. Föreställningen framfördes under Mänskliga Rättighetsdagarna i Jönköping samt januari 2018 i samband med Martin Luther King-dagen.
2017 vt Sånger från Gläntan tillsammans med sångerskan och artisten Irma Schultz
2016 ht In your eyes – en musikmässa med sånger av Peter Gabriel
2016 vt Musikalen JAG ÄR som framfördes i ett ekumeniskt samarbete i Sofiakyrkan påsken 2016
2015 ht PEACE – en fredskonsert tillsammans med Daniel ”The Moniker” Karlsson och hans band