Längtar du att få sjunga i kör, men kanske har svårt att få till att öva varje vecka? Då är projektkör något för dig!

Målet är att få till ett spännande körprojekt/termin!

Körprojekt för hösten 2018 är ”Sacred Concert” av Duke Ellington! Körprojektet startar Torsdag 6 sep, och kommer avslutas i ett konsertframförande av ”Sacred Concert” Lördagen den 27 oktober i Immanuelskyrkan tillsammans med de fantastiska musikerna Håkan Lewin, saxofon; Johannes Landgren, orgel och Jon-Erik Björänge, trummor.

Övning: varannan torsdag 18.30-20 i Immanuelskyrkan med start 6 sep. Obs! + övningsdag lörd 29 sep.
För vem?: Körsångare med körvana
Kostnad: 150:- (självkostnadsavgift för nothäfte)

Anmälan krävs till körprojekten – anmäl dig senast 1 sep 2018

Hör av dig till församlingsmusiker Maria Ydreborg för mer info
E-post: maria@immanuelskyrkan.com, Tfn: 070-5573422

Tidigare körprojekt:
2018 vt/2017 ht Musikdramatiska föreställningen I have a dream. Föreställningen framfördes under Mänskliga Rättighetsdagarna i Jönköping samt januari 2018 i samband med Martin Luther King-dagen.
2017 vt Sånger från Gläntan tillsammans med sångerskan och artisten Irma Schultz
2016 ht In your eyes – en musikmässa med sånger av Peter Gabriel
2016 vt Musikalen JAG ÄR som framfördes i ett ekumeniskt samarbete i Sofiakyrkan påsken 2016
2015 ht PEACE – en fredskonsert tillsammans med Daniel ”The Moniker” Karlsson och hans band