Ni kan hyra lokaler hos oss

Immanuelskyrkan har lokaler av varierande storlek, från grupprum med plats för 8 personer till samlingsal för max 450 personer eller fler. Vårt populära Allrum är numera delbart i en del norr och en del söder. Den södra delen kallar vi Vardagsrummet. Hela rymmer totalt upp till 200 personer beroende på möblering. Vi varierar möbleringen efter hyresgästernas önskemål.

Lokalen AlfaBeta på andra våningen är möblerad för sammanträden för upp till 25 personer och har även tillgång till konferensutrustning.

För de flesta rummen kan vi ordna projektor eller bildskärm. Vi har nog också någon OH-projektor om ni föredrar det. Lokalerna kan hyras mellan kl 8 och kl 21. Hyrestaxan bygger på hel- eller halvdag, men vi kan också erbjuda andra alternativ efter önskemål.

Vi ordnar gärna servering av kaffe etc med olika tilltugg.

Lekhallen på nedre planet är mycket efterfrågad. Utöver vår egen ungdomsverksamhet hyr vi ut hallen terminsvis i första hand. Lokalens mått 10 x 24 m gör den lämplig för innebandy, volleyboll och badminton mm. Där finns två omklädningsrum med tillgång till duschar och bastu.

För mer information om priser och bokning av lokaler skicka oss ett mail  eller ring till vår expedition vardagar mellan klockan 9 och 13 på tfn 036-17 33 40.